Éttermek

Csülök Csárda

Éttermünk az esztergomi Bazilika és a királyi vár történelmi környezetében várja a csülökből készült ételkülönlegességek kedvelőit. Tradicionális és saját receptek alapján készülő magyaros fogásokat, szívet-lelket melengető magyar pálinkákat, a híres hazai borvidékek minőségi borait vagy frissen csapolt sört kínálunk Kedves Vendégeinknek az évente többször megújuló étlapunkon.

A panziótól 120m-re található, gyalog 1perc. 
Cím: Esztergom, Batthyány Lajos utca 9. 
Telefon: +36/33-412-420 
http://www.csulokcsarda.hu/

Next étterem

Pár lépés a történelem... Esztergom turisztikai útvonalán, a vár és a Bazilika alatt a kis- Duna sétány közelében fekszik családias hangulatú , macskaköves, télen fedett, nyáron nyitott kerthelységgel és modern belső teremmel is rendelkező szeretett éttermünk, melyet 2018 nyarán nyitottunk meg és csapatunk azóta is szívvel lélekkel dolgozik nap, mint nap az önök elismeréséért, elégedettségéért. Fontos számunkra a minőségi alapanyagok megbízható termelőktől való beszerzése. Konyhánkban a klasszikus magyar konyha ízei mellett, különöleges, ínyenc fogások teszik gazdaggá az általunk nyújtott gasztronómiai élményeket. Séfünk az igazi alföldi ízek nagymestere hajdúsági származása lévén, aki már 30 éve nyújt kulináris élvezeteket vendégei számára. "Amit a tányérra teszek az nem étel, hanem a lelkem és a szenvedélyem." A jó étel mellet pedig elengedhetetlen a jó házigazda!  

A panziótól 20m-re található, gyalog 1perc. 
Cím: Esztergom, Batthyány u.1 
Telefon: +36-30/320-0674 
https://next-restaurant.hu/

Partedli Gyorsétterem

A szent város Esztergom történelmi negyedében található ez a családias és barátságos gyorsétterem. A főúton a bazilika felé haladva, vagy éppen onnan a városba lesétálva a volt Fürdő szállóval szemben várjuk azon kedves Vendégeinket, akik szeretik a bőséges és a finom falatokat. Repertoárunkban egyaránt meglelik vágyaikat a hagyományos házias ízek kedvelői és mind azok akik kedvelik a váratlan ízeket. Amennyiben Ön már vendégünk volt nem kell tovább szaporítanom a szót, ha még nem itt az idő, hogy próbára tegyen bennünket. 

A panziótól 200m-re található, gyalog 2perc. 
Cím: Esztergom, Bajcsy Zsilinszky út 35. 
Telefon: +36/70-220-0244 
http://www.partedli-etterem.hu/?oldal=2

Lipóti Pékség és Kávézó

Minden kedves vásárlónkat várjuk hagyományos és új frissen sütött termékeinkkel. 
Méltán jóhírű helybensütött réteseinkből 12 óra után 10% kedvezményt adunk. Ha nosztalgia kifli akkor Lipóti. Sajtos,sós-köményes és teljes kiőrlésű változatban is. 
Exlusive pékségünkben egyedi frissen készült szendvicseinkkel és frissen főzött kávékülönlegességeinkkel is találkozhatsz. 
Cukrász termékek széles választéka is megtalálható nálunk és hát az a rákóczi túrós pite na az aztán mennyei. 
Nyitvatartásunk hétköznap 5:30-19:00, szombaton 5:30-12:00, vasárnap 7:00-12:00. 
Szeretettel várja önöket a hét minden napján az Esztergomi Lipóti Pékség csapata.

A panziótól 300m-re található, gyalog 5perc. 
Cím: 2500 Esztergom Rákóczi Tér 2- 4.