Éttermek

Csülök Csárda

Éttermünk az esztergomi Bazilika és a királyi vár történelmi környezetében várja a csülökből készült ételkülönlegességek kedvelőit. Tradicionális és saját receptek alapján készülő magyaros fogásokat, szívet-lelket melengető magyar pálinkákat, a híres hazai borvidékek minőségi borait vagy frissen csapolt sört kínálunk Kedves Vendégeinknek az évente többször megújuló étlapunkon.

A panziótól 120m-re található, gyalog 1perc.
Cím: Esztergom, Batthyány Lajos utca 9.
Telefon: +36/33-412-420
Étlap: http://www.csulokcsarda.hu/

Kiscsülök Bisztró & Grill

Büfé-rendszerű svédasztalos étterem.
Korlátlan ételfogyasztás, fix áron. Gyermekkedvezmények.
Naponta változó ételkínálat.

A panziótól 290m-re található, gyalog 4perc.
Cím: Esztergom, Téglaház utca 4.
Telefon: +36/33-412-420
Étlap: https://www.facebook.com/Kiscsülök-Bisztró-Grill

Múzeumkert Étterem Pizzéria és Koktélbár

"Hangulat és minőség"... ez jellemzi a történelmi Esztergom várának tövében található, gyalogosan és autóval is jól megközelíthető éttermünket! A 170 főt is befogadó helyen minden kedves idelátogató vendégünk megtalálhatja a kedvére valót akár a pihenést,akár a gasztronómiát illetően! A Várból 5 percnyi séta után 50 fős elegánsan berendezett bárunkban közel 200 féle itallal,üdítőkkel és kávékülönlegességekkel frissítheti fel magát. Belső kertünk hangulata mediterrán jellegű,fedett térben de ugyanakkor tágas,napfényes igényesen berendezett éttermünk különleges élmény lehet akár egy 80 fős csoportnak is! Büszkék vagyunk 40 fős teraszunkra, amelyről páratlan kilátás nyílik a híres esztergomi várhegyre és a Bazilikára!

A panziótól 20m-re található, gyalog 1perc.
Cím: Esztergom, Batthyány u.1
Telefon: +36/33-404-440
Étlap: http://www.muzeumkertetterem.hu/main.php?what=etlap

Partedli Gyorsétterem

A szent város Esztergom történelmi negyedében található ez a családias és barátságos gyorsétterem. A főúton a bazilika felé haladva, vagy éppen onnan a városba lesétálva a volt Fürdő szállóval szemben várjuk azon kedves Vendégeinket, akik szeretik a bőséges és a finom falatokat. Repertoárunkban egyaránt meglelik vágyaikat a hagyományos házias ízek kedvelői és mind azok akik kedvelik a váratlan ízeket. Amennyiben Ön már vendégünk volt nem kell tovább szaporítanom a szót, ha még nem itt az idő, hogy próbára tegyen bennünket.

A panziótól 200m-re található, gyalog 2perc.
Cím: Esztergom, Bajcsy Zsilinszky út 35.
Telefon: +36/70-220-0244
Étlap: http://www.partedli-etterem.hu/?oldal=2